Довечера от 21,00 часа жителите и гостите на Пловдив ще се

...
Довечера от 21,00 часа жителите и гостите на Пловдив ще се
Коментари Харесай

Изключителна вечер с музиката от незабравимите филми за Агент 007 на Античния

Довечера от 21,00 часа жителите и гостите на Пловдив ще се насладят на изключителна вечер с музиката от незабравимите филми за сътрудник 007, оркестрирана за Софийската филхармония и с присъединяване на обичани български вокалисти. В Античния спектакъл в Пловдив ще прозвучат топ сингли като Golden Eye, Diamonds Are Forever, The World Is Not Enough и Skyfall, оркестрирани особено за Софийската филхармония.

Диригент на концерта е маестро Найден Тодоров, който напомня, че в Холивуд симфоничната музика е незименна част от саундтраците на най-успешните кино продукции. В поредицата за Джеймс Бонд, нейната роля е забележима – тя кара публиката да реагира прочувствено поради характерния тон и скритата тематика, която се повтаря на всички места. Едно от най-емблематичните творби от последните филми за харизматичния сътрудник 007 е в автентично осъществяване на Адел – “Skyfall ", а силата му е в идеалното комбиниране от прелестен глас, съвременни принадлежности и симфоничен оркестър.

На сцената на Античния в ролята на специфичните сътрудници ще влязат неповторимите Криста, Рут Колева, Боби Косатката / Der Hunds, Ягода Тренева и Живко Станев. С скъпата поддръжка на Стоян Джаферов – китара, Богомил Енчев – барабани, Светослав (Козмо) Неделчев – бас и Филип Александров – клавишни.

Концертът “Бонд. Джеймс Бонд " към този момент имаше своята премиера в Зала България в София, където  беше приветстван с бурни овации от препълнената зала. Това е повода продукцията да тръгне на турне в България, като публиката в Пловдив е измежду определените да му се наслаждения на 10 юли, билети са налични в мрежата на ивентим, а цените са от 6 до 15 лева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР